fredag 18 september 2009

Debatt om anmälningsaktionen mot bristande tillgänglighet

Idag blir jag sågad jäms med fotknölarna för ett tidigare inlägg. Jag postade den 20 augusti inlägget "Tveeggad anmälnings-aktivism mot otillgänglighet" , där jag redovisade att jag kände mig splittrad till aktionen.

Nu blir jag duktigt utskälld i en kommentar. Läs inlägget, utskällningen och ge er in i debatten! Länken hittar ni ovan, eller här.

3 kommentarer:

  1. Hej jag har gjort ett inlägg hos mig läs gärna

    SvaraRadera
  2. Hej Kjell härliga bilder från Fårö. Nu till dina kommentarer på min blogg Jag kan tycka att en så lång aktion kanske är förfelad. Men 100.000 anmälningar det vore toppen för då skulle vi äntligen skulle få till en debatt. Den lagstiftning vi har i dag är faktiskt bra om den tillämpades offensivt och inte var totalt osynliggjord av byggnadsnämnderna och dess tjänstemän. Själv är jag tveksam om en vidgad antidiskrimineringslag är svaret om inte det kan bli väldigt dyrt att diskriminera.

    SvaraRadera
  3. Håller med om att det borde kosta. Plånbokslogik brukar funka. Tyvärr. För när det kommer det offentliga, det gemensamma, så borde 'att göra rätt' vara vägledande. Inte om det blir dyrare.

    SvaraRadera

Technorati Profile